CAREER

Become a member of the team of extraordinary people
who have helped develop IIH Nordic since 2005

Vacant positions at IIH Nordic

Become part of a team of extraordinary people, who have been shaping IIH Nordic since 2005. We invest in people who share our passion and ambition for what we do, and we are always looking for new curious and talented people, who want to be contribute to making a difference for IIH Nordic and our clients.

We know that our success is in the hands of our happy and motivated employees. Therefore, we don’t just offer a competitive salary, but also offer several benefits, such as health insurance, pension funds, events and conferences, social activities and a 4 day work week, meaning that you will have Fridays off.

Follow us on LinkedIn to see when we post new job opportunities.

Studentermedhjælper til SEO

Brænder du for online marketing – og vil du lære mere om søgemaskineoptimering og tekstforfatning i en prisvindende virksomhed? Så er du måske vores nye studentermedhjælper!

Ansøgningsfrist: 14-08-2018 12:00

Studentermedhjælper til SEM

Brænder du for online marketing og ved hvad der får en tekst til at ramme plet i Google? Har du beskæftiget dig med søgeordsanalyser eller linkbuilding, eller brænder du for at lære mere indenfor området? - Så er du måske vores nye studentermedhjælper!

Ansøgningsfrist: 14-08-2018 12:00

SEO Specialist til førende digitalt bureau

Brænder du for SEO? Og vil du være med der hvor man gør det bedste? Så er du måske vores nye SEO Specialist. IIH Nordic er et prisvindende digitalt bureau med fingeren på pulsen, og vi søger flere til teamet nu.

Ansøgningsfrist: 01-08-2018 12:00

Grafisk praktikant til content-team i førende bureau

I content-teamet er vi ansvarlige for alt der har med visuel identitet, user experience og content marketing at gøre. Som praktikant i teamet får du mulighed for at blive en del af og sætte dit aftryk på IIH Nordics og vores kunders visuelle identitet og online tilstedeværelse.

Ansøgningsfrist: 31-07-2018 12:00

Piccolo/Piccoline til Danmarks Bedste Arbejdsplads

Er du serviceminded, proaktiv og ansvarsbevist? Falder det dig naturligt at arbejde grundigt og struktureret med dine opgaver - tilmed med et smil på læben og en positiv indstilling? Så har vi jobbet til dig!

Ansøgningsfrist: 30-07-2018 12:00

Uopfordret ansøgning

Vi er altid på udkig efter dygtige folk. Send en uopfordret ansøgning her.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Praktikanter til efterår 2018

Vil du være en del af IIH Nordics super skarpe praktikanthold i efteråret 2018?

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt